All-in-One

NCR Real POS XR5+10"

NCR Real POS XR5+10

NCR RealPOS XR5+10" este un terminal POS eficient cu display client integrat, cu răcire pasivă și multifuncțional, structurat într-un design elegant. Modelul XR5 întreține cea mai recentă tehnologie Quad core Intel® Celeron®, bazată pe procesoare (SoC), pentru a vă oferi o eficiență energetică ridicată, la o temperatură de funcționare mai scăzută și performanță fără eșecuri. Rezultatul este redat prin funcționalitatea și calitatea care depășește orice POS de pe piață.

NCR PX10

NCR PX10

NCR PX10 este terminalul POS ce combină stabilitatea și calitatea fără compromisuri. Terminalul cu aspect compact, elegant și ușor de utilizat. PX10 activează în baza sistemului de operare Windows 10. Display full HD, touch capacitiv și tehnologie de răcire pasivă. Full HD și tehnologia tactilă proiectată capacitivă. Intern, componentele solid-state permit un design fără ventilator astfel încât să existe nu există piese în mișcare pentru rupere. De asemenea, puteți monta un mod egal un af...

NCR Real POS XR5

NCR Real POS XR5

NCR RealPOS XR5 este un terminal POS eficient, cu răcire pasivă și multifuncțional, structurat într-un design elegant. Modelul XR5 întreține cea mai recentă tehnologie Quad core Intel® Celeron®, bazată pe procesoare (SoC), pentru a vă oferi o eficiență energetică ridicată, la o temperatură de funcționare mai scăzută și performanță fără eșecuri. Rezultatul este redat prin funcționalitatea și calitatea care depășește orice POS de pe piață.

NCR RealPOS XR3

NCR RealPOS XR3

RealPOS XR3 oferă performanță eficientă la un preț avantajos. XR3 este un All in One multi-touch integrat cu un design elegant și conexiuni unice de acces frontal pentru a simplifica instalarea și deservirea. Dispune de un procesor Intel® Celeron® eficient din punct de vedere energetic, care permite funcționarea cu sistem de răcire pasivă.

Posiflex PS-3315E

 Posiflex PS-3315E

PS-3315E este un terminal POS cu 15", sistem de răcire pasivă, care contribuie la economisirea resurselor energetice. Dispune de multiple funcții și capacități esențiale pentru a răspunde nevoilor companiilor de diferite dimensiuni. Designul dispozitivului este optimizat pentru a adapta unghiul ecranului și înălțimea în dependență de necesitatea operatorului. PS-3315E asigură compatibilitate privind conexiunea cu perifericele.

Posiflex RT-5015

Posiflex RT-5015

RT-5015 - Terminalul de la Posiflex are un design ultra subțire și elegant. Display-ul touch are o diagonală de ~ 15'' și multiple porturi de conectare, care sunt plasate în spatele dispozitivului și sunt acoperite cu un capac, menținându-i aspectul estetic. Tehnologia de răcire pasivă economisește energia și contribuie la funcționarea silențioasă. De asemenea, construcția și mecanismul îi permite să activeze în medii dure de activitate

Posiflex RT-2015

Posiflex RT-2015

RT-2015 este un terminal POS, cu detalii versatile, mecanism puternic, ecran ultra-subțire de 15'' și carcasă elegantă. Destinat pentru multiple domenii de activitate: supermarket, farmacii, centre comerciale, etc. Are rezistență la praf și umiditate. Dispune de un sistem de răcire pasivă, are o funcționare silențioasă și utilizare de lungă durată.

Posiflex PS-3415E

Posiflex PS-3415E

PS-3415E este un terminal All In One cu ecran touch de 15". Funcțiile avansate oferă eficiență chiar și în cele mai solicitante medii de activitate. Designul flexibil permite reglarea ecranului la o înălțime și un unghi comod pentru operator. Dispozitivul este conceput pentru a gestiona cu perifericile printr-un set complet de porturi.

APEXA G

APEXA G

All in One APEXA G este un terminal cu o tehnologie de ultimă generație, care răspunde cu succes celor mai solicitate medii de lucru. Are o viteză de răspuns la operațiuni de 16 msec. Dispune de multiple porturi ce îi permite comunicarea cu alte dispozitive: 6xUSB 2.0; 5xRS-232 (standart); 1xVGA. Parametrii tehnici și funcționalitatea All In One-ului asigură performanță în lucru și rentabilitatea investiției.

Posiflex XT-2614Q

Posiflex XT-2614Q

XT-2614Q de la Posiflex este răspunsul cererile pentru terminalul POS bazat pe Android, împreună cu caracteristicile unui POS tradițional. Acesta permite proprietarilor de magazine să activeze fără probleme zi de zi și să ofere fiabilitate ani de zile.

All in One Adpos 3

All in One Adpos 3

All in One Adpos 3 este un terminal capacitiv, touch screen, cu ecran 15'', destinat pentru multiple domenii de activitate. Opțiuni de conectare pentru display client, imprimantă, cititor de carduri magnetice, scaner pentru coduri de bare și pentru al doilea display. Are posibilitatea de a fi montat atât pe masă cât și pe perete. Carcasă rezistentă din aluminiu. Dotat cu Sistem de răcire pasivă. Este foarte ușor de asamblat.

Tableta Newland NQUIRE 800/HS-II PLUS

Tableta Newland NQUIRE 800/HS-II PLUS

Newland NQUIRE 800/HS-II PLUS este o tabletă industrială proiectată pentru a fi utilizata într-o varietate de medii extreme și perfectă pentru a rezista în diferite condiții meteo. Concepută pentru mediul industrial, tableta garantează eficiență în procesul de gestionare a inventarului, în managementul depozitului sau la realizarea comenzilor pentru agenții care lucrează în teren.

Adpos 3s

Adpos 3s

All in One Adpos 3s este un terminal capacitiv destinat pentru multiple domenii de activitate: restaurante, cafenele, centre comerciale, magazine universale, supermarketuri, teatre. Beneficiază de ecran touch screen și se poate opta pentru diferite dimensiuni: 10.1 inch, 15 inch, 15.6 inch, 18.5 inch. Dispozitivul poate fi utilizat în diferite combinații: MSR, MSR+SCR, MSR+Dalas key, MSR+ Amprentă digitală. All in One Adpos 3s are posibilitatea de a fi montat atât pe masă cât ș...

Adpos 2

Adpos 2

All in One Adpos 2 este terminalul capacitiv, touch screen, cu ecran 15''. Carcasă rezistentă din aluminiu. Sistem de răcire pasivă. Dispune de opțiuni de conectare cu display client, imprimnată termică, cititor de carduri magnetice, scaner pentru coduri de bare și al doilea display LCD. Are posibilitatea de a fi montat atât pe masă cât și pe perete.