Aparate de casă

Tremol M-KL

Tremol M-KL

Tremol M-KL reprezintă cea mai recentă mașină de casă și control, marca Tremol, care este o versiune mai modernă din toată gama de MCC Tremol M. Dimensiunea mai mare a display-ului grafic permite o utilizare mai ușoară a MCC-ului. Dispune de un meniu complex, o rezoluție mare și posibilitatea de a fi echipat cu baterie de lungă durată.

Aclas CRV-SD (cu acumulator)

Aclas CRV-SD (cu acumulator)

Mașină de casă și control de ultimă generație, cu o singură rolă de hârtie de 57mm (21m) și SD CARD. Are posibilitate de a se conecta la sertar de bani. De asemenea dispozitivul poate fi gestionat de 4 operatori. Rezistă în condiții agresive de lucru, la o temperatură de 0-40 grade C și umiditate relativă de la 5 % la 85%.

Aclas CRL-SD

Aclas CRL-SD

Aclas CRL- SD este o mașină de casă și control multifuncțională, care asigură o operare ușoară și un nivel înalt de funcționalitate. Hârtia poate fi încărcărcată foarte simplu, iar viteza de imprimare a cecurilor este de 150 mm/s. De asemenea, dispozitivul are capacitatea de a gestiona până la 10 000 de produse și cu care pot opera 4 persoane. Cu un display de 14 caractere și o rezoluție de 65x135.

Tremol S-KL

 Tremol S-KL

Tremol S-KL este mașina de casă și control cu GPRS integrat. Designul ergonomic permite operatorilor să-l utilizeze în aer liber, la livrările la domiciliu, piețe deschise, dar și în locații limitate de spațiu. Datorită faptului că MCC-ul este portativ, acesta oferă mai multă flexibilitate pentru operatori.