Aplicatoare

Towa APN-100

Towa APN-100

Towa APN-100 crește productivitatea afacerii Dvs prin reducerea timpului de aplicare a etichetelor pe produse. Aplicatorul Towa APN-100 utilizează un senzor, numit "sistemul Mech-senzor" care detectează automat marginea etichetei și asigură o precizie maximă în aplicarea pe suprafață. Performanța dispozitivului este destinat pentru etichete cu lățimea de 100 mm.

Towa APN-30

Towa APN-30

Aplicatorul de etichete Towa APN-30 dispune de un senzor, care detectează automat etichetele, făra a fi nevoie de fi marcată în mod special rola de hârtie. Aceste aplicatoare manuale asigură o administrare adecvată și o activitate continuă. Spre deosebire de alte aplicatoare manuale, aceste dispozitive includ caracteristici unice, cum ar fi încărcarea etichetei lateral, ce favorizează încărcarea rapidă a rolei de etichete, asigurarea cu dimensiunea precisă a rolei de etichete. Towa APN-...

Towa APN-60

Towa APN-60

Aplicatorul Towa APN-60 este leader în industria aplicării de etichete. Cu un senzor ce detectează marginea fiecărei etichete, fiind aplicată ulterior cu mare precizie pe suprafața necesară. Se apasă pe buton și se aplică. Towa APN-60 este perfect pentru aplicarea celor mai populare etichete. Acesta poate fi folosit pentru etichete de o lățime de 20 până la 60 mm.

Printex M60

Printex M60

Printex M60 este un aplicator de etichete. Acesta funcționează cu o lățime a etichetei de până la 60mm. Aplicator este proiectat pentru lipirea etichetei în formă dreptunghiulară. Dispozitivul mecanic, are misiunea de a aplica automat etichete autoadezive cu coduri de bare, timbre de acciz, informații alfanumerice sau grafice pe produs sau pe ambalaj. Ele sunt utilizate în diverse domenii de activitate: producție, depozite, comerț, farmaceutică, operațiuni poștale și de transport.