Cântare cu etichetare

CAS CL5000J-CS

CAS CL5000J-CS

CL5000J-CS este o soluție eficientă la un preț accesibil. Rețeaua flexibilă permite cântarului să funcționeze atât prin fir cât și fără fir. Display-ul LCD are capacitatea de afișare de 4 cifre pentru valoarea tarei, 5 cifre valoare greutății, 6 cifre prețul unitar și 6 cifre prețul total. Imprimarea etichetelor are loc la o viteză de 75 mm / sec. Datorită tastelor programabile, cântarul poate fi utilizat pentru autodeservire în diferite compartimente ale supermarketelor.

CAS CL3500J-15P

CAS CL3500J-15P

CAS CL3500J-15P are o capacitate de cântărire de 15 kg și funcționează la o temperatură de -10 +40℃. Dispune de 78 taste programabile și poate fi utilizat cu ușurință în supermarket-uri, la raioanele cu fructe și legume, unde se practică de obicei autodeservirea. Imprimarea etichetei are loc la o viteză de 100 mm/sec.

CAS CL3500-15P

CAS CL3500-15P

Cântarul cu etichetare CAS CL3500-15P conține caracteristicile de care aveți nevoie la un pret accesibil. Este destinat supermarket-urilor, magazinelor specializate, magazine alimentare și depozite. Dispune de o capacitate mare a memoriei 10 000 poziții și 1000 ingrediente. Interfațe multiple de conexiune și display LCD. Cu o viteză de imprimare a etichetei de 100 mm/sec.

T-Scale PE7-15K-MR-WiFi

T-Scale PE7-15K-MR-WiFi

T-Scale PE7-15K-MR-WiFi este un cântar cu etichetare de mare precizie și design atractiv, accesibil pentru utilizatorii din domeniul Retail, în zone pentru deservirea clienților sau în spații destinate preambalarii. Cantarul este echipat cu două ecrane, unul orientat către utilizator, iar celălalt vizibil clientului. T-Scale PE7 este un dispozitiv care vă permite să economisiți timpul și să optimizați procesul de deservire a clienților.

T-Scale P10-15K-MR-WiFi

T-Scale P10-15K-MR-WiFi

T-Scale P10 este este un cântar cu etichetare, cu precizie înaltă, cu un design deosebit, construcție compactă și tehnologie avansată. Proiectat pentru a simplifica procesul de lucru al angajaților și a crește volumul de vănzări. Cântarul este dotat cu un display touchscreen pentru vânzător și unul pentru clienți, cu mesaje și oferte promoționale. Destinat în mare parte pentru domeniul Retail, în zone pentru autoservire sau în spații destinate preambalării (puncte de vânzare a produselor gat...

CAS CL3000

CAS CL3000

CL3000 este un cântar multifuncțional cu etichetare. Cu un design atractiv și un meniu ușor de utilizat reprezintă o soluție eficientă pentru afacerea dvs. Recomandat pentru autoservire în Retail sau pentru etichetarea produselor în secțiile de producție și ambalare.

T-Scale P18

T-Scale P18

T-Scale P18 este un cântar de mare precizie cu un design atractiv, utilizat pentru etichetarea produselor imediat după cântărire. Destinat în mare parte pentru domeniul Retail, în zone pentru autoservire sau în spații destinate preambalării, de exemplu: puncte de vânzare a produselor gata preparate, minimarketuri, supermarketuri, brutării, măcelarii sau alte magazine specializate. Creat special pentru a simplifica procesul de vânzare, a reduce costurile de personal și a îmbunătăți eficien...