Chioșcurile self-service Posiflex: noi tendințe pe piața din Republica Moldova

Melitax Grup a ținut întotdeauna pasul cu noile tendințe, oferind soluții eficiente și produse performante pentru afacerea dvs. Pentru că am fost și suntem mereu concentrați pe nevoile clienților, vă prezentăm cele mai noi produse self-service din Republica Moldova: chioșcurile self-service Posiflex, ce ajută companiile să economisească timp pentru deservire și să optimizeze munca angajaților.

Ce este un chioșc self-service?

Un chioșc self-service este un terminal electronic interactiv ce permite utilizatorilor să efectueze activități automatizate care nu necesită prezența unui asistent, folosit atât în scopul informării persoanelor, cât și pentru autoservirea acestora. Având ca metoda de accesare o tastatură fizică, un sistem touch screen sau pe ambele, permite chioșcului să execute o serie de funcții self-service: comerțul online, vizualizarea orarului transportului public, cumpărarea de bilete la film/teatru, accesare unor informații turistice etc. Unele chioșcuri au acceptator de monede și bancnote, cititoare de carduri, imprimante, scanner cod de bare.

Evoluția chioșcurilor

În 1967, în Barclays a fost prezentat primul bancomat din lume. Trei ani mai târziu a fost creat și testat primul chioșc Self-Service pentru vânzarea biletelor de avion, de către American Airlines și American Express. În 1977, primul chioșc interactiv Self-Service „Plato Hotline”, a fost utilizat în campusul unei universități din Illinois. Chioșcul a fost folosit pentru a oferi informații studenților despre cursuri și activități extrascolare, evenimente din campus și multe altele. Când a fost implementat, mai mult de 30.000 de studenți, profesori și turiști au stat la coadă, în primele 6 săptămâni, pentru a testa noul dispozitiv.

Primul chioșc comercial cu o conexiune la internet a fost introdus în 1991. Chioșcul a fost afișat la COMDEX, o expoziție de computer din Las Vegas și a fost folosit pentru localizarea copiilor dispăruți.

Din 1993, compania KIOSK a condus industria în proiectarea și fabricarea soluțiilor self-service. KIOSK deține un portofoliu excepțional de modele standard și personalizate, care sunt implementate în aproape toate industriile care au nevoie de autoservire. Iar în 2016, KIOSK (KIS), cel mai important furnizor de soluții self-service din lume, a fost achiziționat de către Posiflex.

Prezentarea chioșcurilor Paragon TK-3200 & Stellar TK-2100

Chioșcurilor modulare  – Paragon TK-3200 Series și Stellar TK-2100 Series au fost produse prin combinarea calităților suplimentare ale companiei Posiflex (cunoscut pentru POS-uri și periferice de cea mai bună clasă) și a celor de la KIOSK (lider mondial al platformelor de autoservire).

Paragon TK-3200 Series este un chioșc interactiv de 32", potrivit pentru magazinele de vânzare cu amănuntul, servicii rapide și restaurante tip fast-food. Acesta servește ca o extensie perfectă a terminalelor POS existente, ajutând proprietarii de magazine/restaurante să sporească vânzările în perioadele de vârf și să ofere modalități interactive prin care consumatorii pot comanda sau plăti bunurile achiziționate.

  • Elegant, modern și construit pentru o utilizare interactivă intuitivă
  • Fiabilitate maximă, datorită componentelor Self-service utilizate
  • Design modular pentru o întreținere ușoară
  • Opțiuni de montare flexibile: montare pe perete sau funcționare dublă, pe ambele părți.

Stellar TK-2100 Series

Seria Stellar TK-2100 este un chioșc modular creat pentru diverse industrii de autoservire: retail, program de loializare clienți, restaurante tip fast food, Hotel check-in, înregistrarea pacienților la spital, bilete la cinematograf/muzeu/ concerte/ evenimente și control acces. Chioșcul poate fi integrat cu diverse periferice, oferind performanță înaltă pentru a ajuta proprietarii de afaceri să îmbunătățească productivitate, eficiența și rapiditatea deservirii clienților.

  • Proiectare modulară și configurații multiple
  • Opțiuni de montare flexibile: Instalare pe blat/masă sau pe podea pe un postament
  • Toate ușile de acces se deschid în față, permite accesul rapid și ușor la întreținere
  • Abordare personalizată – include o serie de opțiuni periferice, pentru a crea soluția de chioșc de care aveți exact nevoie.

Așadar, chioșcurile interactive Self-service de la Posiflex reprezintă o parte importantă a viitorului în retail! Includ beneficii multiple: prin accesibilitate, timp de tranzacție redus, eficiență în accesul la informații și capacitatea de a efectua diverse operațiuni automatizate.

Vă așteptăm în showroom-ul nostru din str. Vasile Alecsandri, 143, pentru a testa noile produse! Pentru detalii și comenzi contactați Managerii noștri 022 90 90 50!