Detectoare de valută

PRO 12 LED

PRO 12 LED

Detectorul de valută ultraviolet PRO 12 LED este econom și durabil, datorită lampei LED. Dispozitivul este simplu în utilizare, iar verificarea nu necesită foarte mult timp. Designul carcasei permite să fie verificate bancnotele direct din pachet. Un avantaj suplimentar este că poate fi utilizat continuu, fără a se încălzi carcasa. Datorită trecerii de la 2 lampe UV la 4 diode UV, detectarea firului de siguranță, benzii iridescentă și a altor elemente de siguranță este foarte simplă, de aseme...

PRO - 4P

PRO - 4P

Detectorul de bancnote PRO - 4P este un dispozitiv portativ, care minimizează riscurile în lucrul cu numerarul. Este ideal pentru livrări, curierat, medii în care există o mobilitate înaltă a operatorilor și nu este acces la un detector staționar. Funcțiile de bază fiind detectarea ultraviolet, filigrane și microperforații.

PRO Moniron Dec POS

PRO Moniron Dec POS

Detectorul PRO Moniron Dec POS oferă securitate bancnotelor, combinat cu fiabilitate, ergonomie și o viteză mare de lucru. Dispozitivul este o soluție optimă pentru bănci, supermarketuri și magazine de vânzare cu amănuntul. Operatorul primește imediat informație despre scanarea bancnotei, prin intermediul indicatorului sonor și vizual. Indicatorul e culoare verde indică autenticitatea bancnotei, iar la depistarea unei bancnote false se declanșează o alarmă.

PRO CL-16 IR LCD

PRO CL-16 IR LCD

Detector multifuncțional PRO CL-16 IR LCD cu o combinație unică de caracteristici. Acest detector face posibilă verificarea bancnotelor și a documentelor la nivel de expert. Cu multiple mijloace de comunicare: detectare infraroșu, ultravioletă, magnetică, verificarea parametrilor geometrici ai bancnotelor.

PRO Cobra 1350 IR LCD

PRO Cobra 1350 IR LCD

PRO COBRA 1350IR LCD reprezintă detectorul de bancnote cu infraroșu, cu un contrast ridicat și claritate a imaginii. Simplu în utilizare, dispozitivul poate fi utilizat în numeroase medii: oficii, magazine, puncte de vânzare cu amănuntul și la casele de marcat. Scanarea se efectuează la dimensiuni complete, chiar și pentru cele mai mari bancnote. Utilizând cele mai recente tehnologii de detectare, dispozitivul are și un consum redus de energie, ceea ce crează un avantaj în plus.

Moniron Dec Multi

Moniron Dec Multi

Moniron Dec Multi - detectorul automat de valute recomandat pentru utilizare în instituții, care se confruntă cu procesarea fluxului de numerar: bănci, instituții financiare, companii mari și mici. Moniron DEC Multi detectează automat falsurile de bancnote MDL, EUR, USD. Dispozitivul se conectează la PC și deține multiple posibilități de actualizare, adaptare la valorile nominale ale bancnotelor și la tipurile de falsuri, printr-o conexiune la calculator.

PRO - CL 16 LPM

PRO - CL 16 LPM

Vizualizarea profesională PRO CL 16 permite detectorului să verifice bancnotele la un nivel profesional, având o serie de caracteristici de securitate. Dispozitivul verifică autenticitatea complexă a bancnotele din mai multe țări prin detectare magnetică, ultravioletă și verificarea caracteristicilor geometrice ale bancnotelor. Construcția dispozitivului permite ca să fie verificate cu ușurință o serie de bancnote, iar ambalajul protejează detectorul în timpul depoitării și transportului.

PRO-12

PRO-12

Datorită luminii ultraviolete PRO 12 permite să se ia în considerare detaliile de imagine a bancnotelor. Simplitate, fiabilitate și disponibilitate sunt caracteristicile PRO 12, care este unul dintre cele mai populare detectoarele din întreaga lume. PRO 12 vă permite să verificați bancnotele din diferite țări din întreaga lume. Lumina care reflectă razele UV depistează bancnotele contrafăcute. Grație unei surse puternice de raze ultraviolete PRO 12, detectează minuțios detaliile bancnotelo...

PRO 4

PRO 4

PRO 4 permite verificarea bancnotelor și autentficarea documentelor la lumina ultravioletă, în orice condiții. Dimensiunea compactă și de auto-alimentatare,îi permite să fie mobil. Aceste dispozitiv este absolut necesar de zi cu zi, mai ales pentru persoanele care activează cu numerar. PRO 4 vă permite să verificați bancnotele din diferite țări. Lumina ultravioletă depistează cu ușurință bancnotele contrafăcute. Cu ajutorul lămpii încorporate se poate vedea cu ușurință microperforațiilor pe...

PRO 1500 IRPM LCD

PRO 1500 IRPM LCD

Detectoarele cu infraroșu PRO 1500 IRPM LCD permit verificarea autenticității bancnotelor. Verificarea cu infraroșu este până în prezent cea mai fiabilă modalitate de protecție împotriva bancnotelor contrafăcute. Dispozitivul are o construcție stabilă, structura monolitară cu elementele anti-alunecare ce împiedică răsturnarea în timpul funcționării. Detectoarul este compact și nu ocupă mult spațiu pe masa de lucru. Detectează locația și numărul punctelor magnetice de pe bancote.