Mașini de sortat monede

CS300A

CS300A

CS300A - mașina de sortat monede (cu diamentru mai mic). Monedele sunt adaugate în pâlnie și sortate după valoare, ce garantează o durată de activitate îndelungată. Are o construcție ce permite prevenirea blocajelor, având 2 posibilități de sortare (după diametru și după grosimea monedelor), ceea ce îi permite să funcționeze ca o mașină universală de sortare. Este destinată pentru diferite medii de activitate, precum: bănci și cazinouri unde este necesitatea de numărare exactă și rapidă.

CTcoin Zebra 309

CTcoin Zebra 309

Zebra 309 este mașina de sortat monede cu design estetic și funcționalitate înaltă. Construcția dispozitivului permite încadrarea în diferite medii de activitate. Are o capacitatea înaltă de numărare, rapidă și exactă. Mașinile sunt potrivite în bănci, instituții financiare, oficii poștale, companii de transport sau în retail.

CTcoin CoinDepo 401

CTcoin CoinDepo 401

CoinDepo 401 - mașina de sortat monede, simplă în utilizare, ușurează activitatea de sortare a monedelor. Mecanismul detectează monedele contrafăcute și le respinge. Alimentarea cu monede are loc manual. Сând dispozitivul încheie procesul de numărare, acesta eliberează un bon unde este specificată valoarea monedelor introduse.

CTcoin Pelican 309

CTcoin Pelican 309

Pelican 309 este mașina de sortat monede reprezentată de fiabilitate, durabilitate și design ergonomic. Pelicanul este ușor în operare. Designul este adaptat pentru a funcționa în diferite medii de activitate. Mașina de sortat Pelican este destinată pentru comercianți cu amănuntul, bănci unde este necesitatea de a număra și sorta monedele rapid și exact. Detectează și sortează monede / jetoane false, etc. Tehnologia de detectare de generația a cincea asigură cea mai mare precizie de numărare ...