Imprimante de etichete Desktop

TSC TDP-225W

TSC TDP-225W

Imprimanta compactă TDP-225W este ideală pentru tipărirea brățărilor (benzi) pentru evenimente sportive și de divertisment. De asemenea, se pot imprima coduri de bare și crea o bază de date, care îmbunătățesc controlul accesului și securitatea într-o locație. Designul imprimantei este compact și poate fi încadrat în orice interior. Imprimanta mai poate fi utilizată și în instituțiile medicale, pentru pacienți.

TSC TX200/300/600

TSC TX200/300/600

TX200 este imprimanta desktop de etichete, ce imprimă prin intermediul transferului termic. Seria TX200 dispune de 3 modele: TX200 (cu rezoluție de 203 dpi și viteză de imprimare de 203 mm/sec.), TX300 (cu rezoluție de 300 dpi și viteză de imprimare de 152 mm/sec.), TX600 (cu rezoluție de 600 dpi și viteză de imprimare de 102 mm/sec.). Construcția imprimantei este un design robust, mecanism puternic și fialibilitate pe termen lung. Dispune de interfețe standard USB 2.0, USB-A Host, Ethernet 1...

HPRT HT300

HPRT HT300

HT300 - reprezintă imprimanta de etichete termotrasfer care detectează automat tipul de etichetă. Carcasa și mecanismul sunt durabile, stabile și dispun de o funcționare silențioasă. Capacitatea ribonului este de 300 m., iar rola de etichete cu un diametru maxim de 127 mm. Viteza de imprimare ajunge până la 127 mm/sec.

HPRT HT100

HPRT HT100

Imprimanta de etichete - HT100 cu transfer termic, de la renumitul producător HPRT dispune de o capacitate mare pentru ribon și posibilitatea de a ajusta lățimea hârtiei. Imprimarea este silențioasă și astfel poate fi utilizată în multiple medii de activitate. De asemenea are o rezistență înaltă, ceea ce contribuie la o durată de viaă mai mare.

Honeywell PC42d

Honeywell PC42d

PC42d este o imprimantă desktop, compactă, cu o carcasă solidă și simplă în operare. Dispozitivul se potrivește în diferite medii de activitate precum: electronică, logistică, retail, transport, etc. Cu flash de 64MB și SDRAM - 64MB, care este de câteva ori mai mare decât alte imprimante. Procesorul puternic 400 MHz poate procesa eficient un volum mare de operațiuni.

TSC TTP-244 Pro

TSC TTP-244 Pro

TTP-244 Pro este imprimanta de etichete cu o performanță înaltă, acum cu 25% mai rapidă. Este cunoscută ca fiind o soluție accesibilă, cu un procesor puternic, o memorie mare într-un singur dispozitiv de dimensiuni mici. Viteza de imprimare este de 127 mm/sec. TTP-244 Pro suportă o rolă de hârtie de 300 m, care contribuie la reducerea costurilor de întreținere, comparativ cu alte imprimante similare. TTP-244 Pro suportă coduri de bare bidimensionale PDF417 și MaxiCode utilizate pentru a t...

TSC TE300

TSC TE300

TE300 - este o imprimantă de etichete din categoria desktop, cu o funcționalitate înaltă și un preț accesibil. Dispozitivul se remarcă și prin costul de întreținere redus și consumabile accesibile, dar și adaptarea la o varietate largă de etichete. Imprimanta este versatilă și ușor de utilizat, mecanismul de imprimare poate fi achiziționat separat, pentru cei care își doresc să integreze un volum de etichete personalizat. Atât capul termic cât și rola de etichete pot fi schimbate foarte ușor,...

TSC TE200

TSC TE200

Imprimanta desktop pentru etichete de la TSC oferă performanțe înalte chiar și în situații de suprasolicitare, în medii de lucru intens. Este un dispozitiv versatil și ușor de utilizat, cu o rezoluție de imprimare de 203dpi. Mecanismul modular de imprimare prin transfer termic are o carcasă externă din ABS, care este proiectată pentru a rezista la medii de activitate dure. Imprimanta dispune de un sistem de economisire a energiei care prelungește durata de viață. Atât capul termic cât și rola...

Honeywell PC42t

Honeywell PC42t

Imprimanta PC42t stabilește noi standarde pentru ușurința în utilizare și accesibilitate. Este un model compact și poate fi utilizat cu încredere. Imprimanta se potrivește într-o varietate de industrii. Suportul pentru role mai mari de etichete mărește timpul de utilizare. Imprimanta PC42t se conectează la alte dispozitive prin dispozitiv standard USB și USB host, opțional la rețeaua Ethernet. Cu prețul său accesibil și caracteristici moderne, imprimanta PC42t reprezintă o soluție inte...

TSC TDP-225

TSC TDP-225

Imprimanta de etichete TDP-225 oferă durabilitate, fiabilitate și inovație. Dispune de un design compact și un motor de înaltă performanță. Dispozitivul poate fi utilizat în domeniul sănătății și vânzării cu amănuntul. Include un adaptor intern Ethernet pentru integrare ușoară în rețea și o tastatură opțională pentru imprimarea etichetelor în situații de stand-alone sau down-time. Modelul compact seria TDP-225 se potrivește în spații înguste și este compatibil cu o gamă largă de aplicații.

HPRT LPQ80

HPRT LPQ80

Imprimanta de etichete temodirectă LPQ80 de la HPRT are un design elegant. Procesul de încărcare a hârtiei este foarte simplu și permite ajustare lățimii etichetei. Se poate conecta la cântar. De asemenea este compatibil cu Elicom LE4 și rezistă la umiditate.

HPRT LPQ58

HPRT LPQ58

Imprimanta de etichete LPQ58 este are un design elegant și ergonomic. Capul termic poate fi schimbat în mai puțin de un minut. Este soluția ideală pentru imprimarea etichetelor. Utilizarea acestiu dispozitiv este foarte simpă, încât și o persoană fără experiență poate să-l utilizeze fără probleme.

Godex RT700i

Godex RT700i

Imprimanta de etichete Godex RT700i este un model de imprimantă desktop care funcționează cu două metode de imprimare TD (termodirect) și TT (termotransfer). În calitate de material pentru imprimare pot fi utilizate etichete din hârtie, polipropilenă, neilon sau textil. Este ideal pentru aplicații standard de etichetare cu volum redus/mediu. Recomandată pentru Retail și domeniul industrial. Modelul RT700i poate fi integrat în orice sistem POS, datorită interfețelor de conectare USB, RS232, Et...

Godex G500

Godex G500

Imprimanta de etichete Godex G500 este o imprimanta fiabila si versatila ce permite imprimarea atât pe hârtie cât și pe materiale speciale (etichete din plastic, tag-uri). Tipărirea se poate face prin transfer termic (cu ribon) sau direct termic (fără ribon). Viteza de 127 mm/s, rezoluția de 203 DPI și posibilitatea de a printa pe mai multe tipuri de material fac din Godex G500 o imprimanta potrivită tuturor celor care au un volum mediu de imprimare.

Zebra ZD420T

Zebra ZD420T

Imprimanta de etichete Zebra ZD420T are o structură compactă, potrivită pentru amplasarea în cele mai mici spații. Tipărește prin transfer termic, cu ribon, numeroase tipuri de consumabile (etichete, tag-uri, brățări de identificare). Informațiile imprimate cu ribon au o buna vizibilitate și rezista la expunerea prelungită la soare, ploaie și zăpadă. Prevăzută cu port USB Host, așa că, după conectarea unui stick USB cu specificațiile necesare, tipărirea are loc imediat.

Zebra ZD420D

Zebra ZD420D

Imprimanta de etichete Zebra ZD420D are o structură compactă, potrivită pentru amplasarea în cele mai mici spații. Tipărește direct termic o serie de consumabile: etichete, bonuri, vouchere, tag-uri și brățări. Prevăzută cu port USB Host, așa că, dupa conectarea unui stick USB cu specificațiile necesare, tipărirea are loc imediat. Rola de consumabile se schimbă foarte ușor, datorită sistemului de deschidere tip scoică.

Zebra ZD410

Zebra ZD410

Imprimanta de etichete Zebra ZD410 are un format compact, poate fi instalată în cele mai înguste spații de lucru. Tipărește direct termic o gamă variată de consumabile: etichete, bonuri, tag-uri și bratari. Deoarece este prevazută cu port USB Host, este suficient conectarea unui stick USB, iar informațiile necesare se vor tipări imediat. ZD410 este echipat cu aproape toate interfețele moderne de conectare, astfel încât imprimanta poate fi integrată și adaptată în diverse domenii.

Zebra ZD220

Zebra ZD220

Imprimanta desktop Zebra ZD220 este compactă și ușor de utilizat, ce vă oferă o funcționare fiabilă și de lungă durată. Procesul de printare poate începe imediat după ce despachetați coletul. Încărcarea consumabilelor se efectuează rapid datorită design-ului de tip "scoică". Carcasă rezistentă, cu pereți dubli pentru o durabilitate suplimentară. Fiind construită să reziste pentru o perioada lungă de timp, imprimanta ZD220 oferă o rentabilitate excelentă.

Zebra GK420T

Zebra GK420T

Imprimanta termică Zebra GK420T este comapctă, ocupă putin spatiu, e ușor de instalat și configurat. Tipărirea se realizează prin transfer termic cu ribon, așa că obțineți etichete din hârtie normală (semilucioasa - SGP), cu informații imprimate clar și precis, rezistente la zgârâieturi. Modul de deschidere al imprimantei simplifică înlocuirea consumabilelor pentru orice operator, indiferent de gradul de experiență. Domenii de activitate: Retail, Sănătate, Producție, Evenimente, Transport și ...

Zebra GK420D

Zebra GK420D

Imprimanta de etichetă Zebra GK420D este comapctă, ocupă putin spatiu, e ușor de instalat și configurat. Tiparirea se realizeaza direct, fără ribon. Creată pentru firmele care au nevoie de un volum mic spre mediu de consumabile tipărite zilnic. Modul de deschidere al imprimantei simplifică înlocuirea consumabilelor pentru orice operator, indiferent de gradul de experiență. Domenii de activitate: Retail, Sănătate, Producție, Transport și Logistică.

Zebra GC420T

Zebra GC420T

Imprimanta de etichete Zebra GC420T se remarca prin design-ul compact, fiabilitatea și performanță înaltă. Potrivită pentru tiparirea de etichete, tag-uri, chitanțe sau alte tipuri de consumabile cu lățimea de maxim 104 mm. Recomandat pentru urmatoarele domenii de activitate: Sănătate, Retail, Transport și logistică. Imprimanta este foarte ușor de folosit: se încarcă rapid cu consumabile datorită sistemului de deschidere tip scoică și se instalează oriunde datorită formatului compact.

Zebra GC420D

Zebra GC420D

Imprimanta de etichete Zebra GC420D se remarca prin design-ul compact, fiabilitatea și performanță înaltă. Potrivită pentru tiparirea de etichete, tag-uri, chitanțe sau alte tipuri de consumabile cu lățimea de maxim 104 mm. Recomandat pentru urmatoarele domenii de activitate: Sănătate, Retail, Transport și logistică. Imprimanta este foarte ușor de folosit: se încarcă rapid cu consumabile datorită sistemului de deschidere tip scoică și se instalează oriunde datorită formatului compact.