Imprimante industriale

TSC MH240T

TSC MH240T

Imprimanta industrială MH240T are o capacitate de procesare a datelor mai bună și un sistem complex de conectare cu baza de date. Datorită tehnologiei de imprimare “Thermal Smart Control ” se imprimă coduri de bare de înaltă calitate și care pot fi citite cu ușurință. Viteza de imprimare este de 356 mm/sec. Display touch LCD, cu 6 butoane de control

Honeywell PM42

Honeywell PM42

PM42 este dispozitivul proiectat pentru o fiabilitate maximă în timp optim de funcționare. Cu o construcție durabilă și o interfață user friendly, imprimanta industrială PM42 este ideală pentru depozite, secții de producție, transport și vânzare cu amănuntul, rezistând celor mai dure medii industriale. Display-ul grafic, care acceptă 9 limbi de utilizare diferite permite o operare și mentenanță ușoară pentru utilizatori. Viteza maximă de imprimare este de până la 300 mm/sec. PM42 asigură impr...

TSC MX340 P

TSC MX340 P

Imprimanta industrială TSC MX340 P are o construcție rezistentă din aluminiu și un procesor puternic pentru a face față unui volum de lucru intens. Designul ergonomic permite operatorului să administreze simplu și ușor imprimanta. Viteza de imprimare este de 356 mm/sec. Display-ul color și cele 6 butoane facilitează administrarea și setarea dispozitivului.

TSC MX240 P

TSC MX240 P

Imprimanta industrială MX240 are o construcție robustă și poate imprima etichete într-un volum mare și în condiții agresive ale mediului. Modelul face parte din categoria imprimantelor rapide, cu procesor de ultimă generație. Este destinat pentru diferite medii de activitate, cum ar fi: producție, logistică, transport, depozite. Mecanismul de imprimare este rezistent, ceea ce permite activitatea în condiții de temperaturi scăzute și umiditate. Rezoluția MX240 este de 203 dpi și o viteză de 45...

TSC TTP-384MT

 TSC TTP-384MT

TTP-384MT este imprimanta industrială, care poate imprima coduri de bare laterale, fără a fi necesar rotirea imaginii. Cu tehnologia de imprimare: termotransfer, termodirect și ribon de o lungime de 600 m. Dispune de un display LCD care facilitează gestionarea imprimantei.

TSC TTP-644MT

TSC TTP-644MT

TSC TTP-644MT imprimanta de etichete industriale, cu rezoluție de 600 dpi, tapează coduri de bare cu densitate înaltă. Carcasa din aluminiu este confecționată din aluminiu, pentru a face față mediilor de activitate agresive. Caracteristicile standard includ conexiunea USB. Acest model de imprimantă permite integrarea unui ribon de o lungime de 600 m.

TSC TTP-346MT

TSC TTP-346MT

Imprimanta industrială TSC TTP-346MT este dispozitivul cu rezoluție 300 dpi și mecanism metalic pentru a face față celor celor mai exigente medii de lucru. Dispozitivul funcționează cu o viteză de imprimare de 254 mm/sec. Interfeța de conexiune este USB. Lungimea ribonului este de 600 m. Ecranul LCD și cele 6 butoane permite configurarea foarte simplu.

Intermec PM43 / 43c

Intermec PM43 / 43c

Imprimanta industrială PM43 / 43c este rapid de implementat și ușor de integrat în sistem. Viteza de imprimare este de 304 mm/sec. chiar și pentru coduri de bare cu precizie înaltă și densitate mare a textului. Dispozitivul funcționează fără a fi conectat la PC. Interfața web multilingvă vă permite să gestionați simplu dispozitivele la distanță.

TSC TTP-2410 MT

TSC TTP-2410 MT

TSC TTP-2410 MT este imprimanta industrială cu ecran touchscreen color. Tehnologia de imprimare permite tipărirea etichetelor de înaltă calitate și la o viteză înaltă. Comparativ cu modelul anterior, această imprimantă are o performanță înaltă, un procesor mai rapid și memorie flash 125 MB, 128 MB - SDRAM. Dispozitivul poate imprima pe diferite tipuri e etichete

TSC TTP-344M Pro

TSC TTP-344M Pro

Imprimanta industrială pentru etichete TTP-344M Pro a fost construită special pentru medii de lucru cu activitate intensă. Dispozitivul imprimă etichete mici cu text fin, cum ar fi pentru bijuterii. Interfețele de comunicare sunt USB, Ethernet pentru integrare simplificată cu alte dispozitive. Are 6 butoate pentru a ușura munca operatorului, iar viteza de imprimare 15.24 cm/sec.

TSC TTP-246M Pro

TSC TTP-246M Pro

TTP-246M Pro este imprimanta industrială cu carcasă din aluminiu, construită în special pentru medii de lucru cu regim intens și la condiții de mediu extreme. Avantajele adiționale sunt imprimarea silențioasă, cu o rezoluție de 203 dpi, la o viteză de 8 cm/sec. Interfeța de conectare USB.

TSC ME340

TSC ME340

TSC ME340 este imprimanta industrială, cu o performanță înaltă a tipăririi. Datorită acestei imprimante puteți tipări etichete cu imagini grafice, cu text mic, densitate înaltă și coduri de bare. Imprimanta are o rezistență înaltă chiar și în medii de lucru agresive, datorită mecanismului realizat din metal. Dispune de interfața de conectare: USB, Ethernet, Bluetooth. De asemenea are și un separator de etichete.

Intermec PD43T

Intermec PD43T

Imprimanta Intermec PD43T este una dintre cele mai flexibile și simple în utilizare. Dispune de un display LED multilingvistic, cu pictograme grafice, ce îl ajută pe operator să utilizeze imprimanta cu ușurință. Cu opțiuni de conexiune și accesorii simple pentru instalare, PD43T se potrivește perfect nevoilor și cerințelor Dvs. PD43T încorporează cele mai recente inovații de imprimare într-un dispozitiv compact și accesibil, ideal pentru spații înguste. PD43T are un display color, ce poate ...

Intermec PD41

Intermec PD41

Intermec PD41 este flexibil și ușor programabil, ceea ce permite clienților să optimizeze operațiunile de imprimare. Construit pentru a satisface cele mai sofisticate nevoi ale clienților. PD41 oferă conexiuni avansate, sigure și la cele mai înalte așteptări. Dispozitivul face parte din seria imprimantelor industriale, inteligente, puternice și sigure. PD41 are o productivitate crescută în medii solicitante.

TSC ME-240

TSC ME-240

Imprimanta industrială TSC ME240 este proiectată pentru a oferi eficiență la cea mai înaltă valoare din industrie. ME240 are o funcționalitate liniștită și o viteză mare de imprimare a etichetei. Imprimantele au o construcție din metal și un mecanism de imprimare din aluminiu, rezistent pentru cele mai dure medii de producție. Seria ME240 este ușor de configurat și de utilizat, permițându-vă să imprimați etichete fără conexiune la un calculator gazdă.

Zebra ZT410

Zebra ZT410

Imprimanta de etichete Zebra ZT410 este destinată pentru domeniul industrial, cu o capacitate de tipărire foarte mare. Imprimă prin transfer termic (cu ribon) sau direct termic (fără ribon) pe consumabile cu lățimea de maxim 114 mm. Structura exterioară și mecanisme interioare metalice asigură rezistență și durabilitate în orice mediu instalat. Display: LCD Color, pentru configurare și operare simplificată, cu un meniu intuitiv.

Zebra ZT230

Zebra ZT230

Imprimanta de etichete Zebra ZT230 este robusta, performanta și ușor de folosit. Tipărește prin transfer termic (cu ribon: 450 m) sau direct termic (fără ribon) pe consumabile de maxim 114 mm lățime. Mecanism interior și carcasă exterioară din metal pentru utilizare îndelungată. Potrivit pentru domeniile de activitate în care sunt necesare modificări mai frecvente ale formatului sau setării imprimantei. Display LCD ce afișează pictograme de status ale imprimantei și butoane ce facilitează fol...

Zebra ZT220

Zebra ZT220

Imprimanta de etichete Zebra ZT220 este robusta, performanta și ușor de folosit. Tipărește prin transfer termic (cu ribon: 300 m) sau direct termic (fără ribon) pe consumabile de maxim 114 mm lățime, cu o rezoluție de 203 DPI si viteza de 152 mm/sec. Mecanism interior metalic și carcasă exterioară din plastic dur pentru utilizare fără restricții în locații cu temperaturi extreme și în condiții de umiditate ridicată. Potrivit pentru domeniile de activitate în care sunt necesare modificări mini...

GoDEX ZX420i

GoDEX ZX420i

Imprimanta GoDEX ZX420i este un model industrial destinat funcționării în depozite, magazine, linii de producere, unde este necesar de tipărit un volum mare de etichete. Este una din cele mai eficiente imprimante industriale GoDEX care economisește spațiu și integrează utilitatea industrială cu designul său performant și robust. Imprimanta permite imprimarea prin transfer termic și direct. Inlcude și aplicația GoLabel pentru crearea și imprimarea etichetelor.

TSC ML240

TSC ML240

Seria TSC ML240 este o nouă generație de imprimantă industrială de etichete cu dimensiuni mai mici, fiind proiectate astfel încât să se potrivească în zonele de operare limitate. Dispozitivul oferă un design durabil și flexibil, ușurință în utilizare, imprimare silențioasă și autodiagnosticare TPH Care. Viteza de imprimare este de 152 mm/sec., cu o rezoluție de imprimare de 203 dpi. Display-ul color și cele 6 butoane facilitează administrarea și setarea dispozitivului. Destinat pentru dif...