Imprimante POS

TP805 + Wi-fi

TP805 + Wi-fi

Imprimanta POS TP805 + Wi-fi are carcasă și mecanism metalic, care asigură o calitate superioară a imprimării. Datorită construcției capului termic, care are o placă metalică se previn deformările, care apar la cele cu o construcție din plastic. Cuțitul este fixat din 2 părți, de aceea se reduce puterea de acțiune și respectiv crește durata de viață a acestuia. Performanța este determinată și de viteza înaltă de imprimare - 250mm/sec.

MG POS TM-58L

MG POS TM-58L

MG POS TM-58L este o imprimantă cu design compact și elegant. Dispozitivul este rezistent la umiditate și praf și are un consum redus de energie, ceea ce favorizează o eficiență energetică durabilă. Rezistența este favorizată și de carcasa metalică a imprimantei.

Bixolon SRP330II COP

Bixolon SRP330II COP

Imprimanta termică POS BIXOLON SRP330II COP are o viteză de imprimare de 220 mm/sec. Mecanismul oferă fiabilitate înaltă, iar auto cutter-ul permite până la 1,8 mil. de tăieri. Lățimea etichetei poate fi de 57 și 80 mm. Resurs-ul la imprimantă este de 150 km.

Bixolon SRP-350 U Plus

Bixolon SRP-350 U Plus

SRP-350 Plus - imprimanta POS are o viteză de imprimare de până la 250 mm/sec. Mecanismul îmbunătățit permite imprimarea rapidă și stabilă. Cutter-ul automat are o capacitate de până la 1,8 mil. de tăieri. Acest model garantează performanță în imprimare atât a textului cât și a imaginii, fără întreruperi.

TP805L

TP805L

Imprimanta POS TP805L are carcasă și mecanism metalic, care asigură o calitate superioară a imprimării. Datorită construcției capului termic, care are o placă metalică se previn deformările, care apar la cele cu o construcție din plastic. Cuțitul este fixat din 2 părți, de aceea se reduce puterea de acțiune și respectiv crește durata de viață a acestuia. Performanța este determinată și de viteza înaltă de imprimare - 250mm/sec.

Adpos SPRINT

Adpos SPRINT

Adpos SPRINT - imprimanta POS termodirectă are un design în formă de cub. Cuțitul pentru tăierea hârtiei previne blocajul de hârtie în imprimantă. Mecanismul este metalic, oferind rezistență pe termen lung. Pot fi setate 2 opțiuni de tăiere a hârtiei: parțială și totală. Mecanismul de tăiere a hârtiei este de până la 2 000 000 tăieri.

MG POS TM-90U

MG POS TM-90U

Imprimanta POS MG TM-90U dispozitivul cu cea mai mare viteza de imprimare din lume - 300mm/s. Cu interfețe de conectare prin USB, RS232 și cu un mecanism de imprimare EPSON. Resurs la cap termic este 200km, iar la motor de 360 000 ore. Resurs la cutter până la 2 mil operațiuni. Dispunde de un proces simplu de încărcare a hârtiei și cu o activitate de lucru silențioasă.

Bixolon SRP-F310II COG

Bixolon SRP-F310II COG

Imprimanta termică BIXOLON SRP-F310II COG este potrivită pentru diferite medii de vânzare: restaurante, hoteluri, case pentru bilete și altele. Cu un design ergonomic și robust, dispozitivul este certificat cu un coeficient de protecție - IP12 și o tehnologie de protecție - waterproof. SRP-F310II COG oferă o viteză de imprimare de până la 350 mm / s și o rezoluție de 180 dpi sau 203 dpi. SRP-F310II COG poate fi conectat la All in One Plus ™ prin conxiunea USB și Ethernet, precum și ...

Epson TM-m30

Epson TM-m30

Imprimanta POS TM-M30 are un design elegant, versatil și se poate conecta aproape la orice dispozitiv mobil și / sau la PC. Este ideal pentru majoritatea mediilor de vânzare. În plus, acesta poate fi integrată la un dispozitiv mobil POS. Utilizează o singură sursă de alimentare atât pentru tableta dar și imprimantă - creând un plus de confort. În mod exclusiv Epson TM-M30 este primul dispozitiv de acest gen, conceput exclusiv pentru setări avansate. Cu o tehnologie inovatoare de imprimare eP...

TP80FE

TP80FE

TP80FE - imprimantă POS, cu lățimea de imprimare 80 mm și lungimea rolei de max. 80 m, rezoluție: 203 dpi. Viteza de imprimare: 160 mm/s. Dispune de auto cutter. Interfețele disponibile LAN, USB, RS-232. Temperatura de operare: 0°C ~ 40°C.

SP10

SP10

Imprimantă POS - SP10 cu lățimea de imprimare 80 mm și lungimea rolei de max. 80m. Rezoluție: 203 dpi. Viteza de imprimare: 160 mm/s. Dispune de auto cutter. Interfețe disponibile: LAN, USB. Temperatura de operare: 0°C ~ 40°C

POS 80 F

POS 80 F

Adpos Quattro

Adpos Quattro

Adpos Quattro este imprimanta pos cu design elegant și compact, ce economisește spațiul de lucru cu până la 25% decât imprimantele tradiționale. Este rezistentă la umiditate și praf. Dispune de interfețe de conectare implicite: USB, Ethernet și opțional: Bluetooth, Wi-Fi. Viteza de imprimare este de 260 mm/sec.

HPRT KP806

HPRT KP806

KP806 - imprimanta termica pentru bucătării, cu tehnologie patentată de tăiere. Este rezistentă la aburi, apă și praf. Viteză de imprimare de până la 250 mm/sec. Datorită funcționării silențioase, mecanimului metalic, fiabilității, stabilității înalte, capacului impermeabil, dispozitivul funcționează continuu cu succes, prevenind situațiile de scurt circuit și alte întreruperi.