Marcatoare

Printex 3736

Printex 3736

Marcatorul Printex 3736 are posibilitatea de a imprima o singură linie de text ce conține până la 7 caractere cu o înălțime de 9mm. Operativitatea de lucru înaltă și mecanismul flexibil vă permite să utilizați dispozitivul și în condiții industriale, cu o intensitatea mai mare de lucru. Dimensiunea pentru etichetă este de 37x36 mm ce asigură o vizibilitate și claritatea a informației.

Printex SMART 2616

Printex SMART 2616

Marcatorul Printex SMART 2616 - dispozitivul cu 2 rânduri de text, pentru etichete cu dimensiuni 26x16 mm. Cu o construcție robustă și mecanism rezistent, ce poate fi utilizat atât în magazine cât și în depozite. Recomandat la imprimarea termenului de valabilitate, codurilor, prețului (cu diverse valute).

Printex SMART 2612-10

Printex SMART 2612-10

Printex SMART 2612-10 este marcatorul pentru etichete cu un mecanism fiabil și durabil, care imprimă etichete cu dimensiunea de 26x12 mm. și tipărește până la 10 caractere pe o singură linie. Dispozitivul garantează claritate și vizibilitate a informației tipărite, dar dispune și de un nivel înalt de ergonomicitate, care facilitează procesul de marcare.

Printex 3728

Printex 3728

Printex 3728 - marcatorul cu 3 linii de text pentru imprimare informației pe produse sau ambalaje. Dispune de un mecanism care permite oricând să fie modificate simbolurile necesare. Prin urmare este posibil să imprimați informații scurte precum: termenul de valabilitate, prețul, data producerii, greutatea sau numărul articolului. Toate acestea fiind tipărite pe etichete cu dimensiunea 37mmx28mm. Prima linie de text conține 11 cifre și litere, a doua - 11 cifre și cea de-a 3 linie - 7 simbolu...

Printex Z8

Printex Z8

Printex Z8 este marcatorul pentru etichete cu o singură linie pentru text, destinată etichetelor de dimensiuni reduse, cu indicarea greutății, prețului, codului distinctiv, etc. Linia de text poate conține până la 8 simboluri. Dimensiunea etichetei este de 26x12 mm. Rola de etichete poate fi schimbată rapid, în câțiva pași simpli.

Printex Z10

Printex Z10

Marcatorul Printex Z10 (Italia) este dotat cu mecanism de aplicare și imprimare a etichetelor pe produse, ambalaje. Printex Z10 utilizează etichete cu dimensiunile de 26 * 12 mm și conține până la 10 simboluri, din care pot fi indicate: data, greutatea, prețul. Dispozitivul este destinat pentru domenii, care necesită utilizare zilnică și intensă a etichetelor. Marcatorul dispune de ergonomie și calitate superioară a carcasei, ceea ce asigură o utilizare simplă și de lungă durată.

Motex MX-2616

Motex MX-2616

Aplicatorul pentru etichete Motex MX-2616 de la producătorul Motex Products CO (Coreea de Sud) sunt concepute pentru a imprima prețul și alte date pe etichete. La fel aplicatorul imprimă caractere pe 2 linii separate, utilizând 10 caractere pe linia de sus și 10 caractere pe linia de jos. Acest lucru permite ca o serie de date să fie imprimate pe etichetă cum ar fi prețuri, date, coduri de lot, utilizând o etichetă cu dimensiunea de 26x16 mm.

Motex MX- 2612

Motex MX- 2612

Motex MX-2612 este marcatorul cu o fiabilitate dovedită și o alegere excelentă pentru compania Dvs. Poate fi utilizată foarte simplu având montată o rolă de etichete. Este un marcator modern și eficient, conceput pentru a satisface cerințele clienților prin calitate, durabilitate, operare simplă, design și utilizare practică în tipărire. Acest lucru permite imprimarea până la 9 caractere. Dea semenea marcatorul poate fi folosit și pentru imprimarea datei calendaristice și nu doar a prețului. ...