Mașini de sortat bancnote

SBM SB-5000

SBM SB-5000

Mașina de sortat bancnote SB-5000 este unul din cele mai avansate și compacte dispozitive bancare, cu 5 buzunare: 4 pentru sortare și unul pentru respingeri. SB-5000 utilizează tehnologia de procesare a imaginii, pentru a recunoaște bancnotele și a le sorta după anumite criterii. SB-5000 are un design modern, care încorporează un ecran touch, color și o tehnologie de utilizare simplificată. Dispozitivul dispune de multiple funcții programabile, pentru a satisface nevoile operatorului.

SBM SB-3000

SBM SB-3000

Seria SB sunt cele mai inteligente și de încredere mașini pentru sortarea bancnotelor, care utilizează tehnologia de procesare a imaginii pentru a recunoaște bancnotele și a le sorta, după anumite criterii. SB-3000, unul din seria SB, este cel mai mic sortator din lume cu 3 buzunare. SB-3000 are diferite funcții pentru a ține pasul cu cererea clienților. Cu un design modern, interfața user-friedly, 5 "TFT LCD color, SB-3000 oferă fiecărui operator un mediu de lucru confortabil și eficient. C...

SBM SB-9

SBM SB-9

Seria SB sunt cele mai inteligente și de încredere dispozitive de sortare a bancnotelor, care utilizează tehnologia de procesare a imaginii, recunoaștere și sortare a bancnotelor. SB-9, unul din seria SB, este cea mai mic sortator de bancnote din lume, care are 2 buzunare, unul pentru ieșiri și un buzunar de respingere. SB-9 are multiple funcții utile pentru a ține pasul cu cererea tot mai mare de clienți din întreaga lume. Cu un design modern, ecran LCD și interfața user-friendly, SB-9 oferă...

SBM SB-5+

SBM SB-5+

SBM SB-5+ are două buzunare separate. Seria SB sunt cele mai inteligente și mai fiabile mașini de sortare a bancnotelor, care utilizează tehnologia de procesare a imaginii pentru a recunoaște bancnotele. Are o calitate și durabilitate mare la un pret avantajos. Cu un design modern, dispozitivul este ușor de utilizat și instalat. În timp ce se efectuează numărarea, bancnotele suspecte, nerecunoscute sunt direcționate în buzunarul de respingere,asigurând funcționarea neîntreruptă a operatorului.

MIB-11

MIB-11

Mașina de sortat bancnote MIB-11 e destinată procesării și sortării a mai multor valute, după diverse criterii. Dispozitivul este dotat cu 2 buzunare: unul pentru ieșiri și un buzunar de respingere. Bancnotele suspecte sau nerecunoscute sunt direcționate în mod automat în buzunarul de respingere, asigurând o funcționare continuă. MIB-11 poate fi integrat perfect cu sistemul bancar existent. Cu un design modern oferă fiecărui operator un mediu de lucru confortabil și eficient.