Ndevor de la Newland, platformă tehnologică unică pentru performanță crescută și cheltuieli reduse

În lumea AIDC (Identificarea automată și captarea datelor), compania Newland este unul dintre producătorii de top. Newland oferă gamă extinsă de echipamente de scanare OEM (Producator de echipament original): scanere staționare, scanere fără fir, terminale mobile, micro-chioșcuri și tablete. Toate se bazează pe propria tehnologie UIMG Image și 2D decoder chip. În scopul de a face aceste dispozitive accesibile pentru întreprinderile din toate domeniile, Newland a creat software-ul Ndevor care oferă angajaților mobilitate în procesul de lucru. Prin combinația de hardware și unul dintre cele mai intuitive și puternice softwere de gestionare a dispozitivelor, afacerea dvs. va beneficia de eficiență maximă și productivitate înaltă.

Ce este soft-ul Ndevor?

Ndevor, lansat la începutul anului 2020, este un software de management proiectat pentru a sprijini dispozitivele Newland. Vă permite să accesați o serie largă de echipamente. Asta înseamnă noi modalități de a vă ajuta să vă îmbunătățiți întreg procesul de funcționare a afacerii. Aveți acces la informațiile dispozitivului, în timp real, și o platformă de management centrală, ce face scanarea și mai simplă. Această platformă este deținută pe un server securizat și accesibil din orice locație online din lume, cu protocoalele de securitate potrivite. Software-ul de a fost dezvoltat pe Android, pentru a duce hardware-ul Newland la un alt nivel. Astfel, Newland a creat un instrument de gestionare îndrăzneț pentru a avea grijă de toate dispozitivele dvs. dintr-o locație centrală.

Caracteristici principale pentru softwere-ul Ndevor

Iată care sunt cele mai importante caracteristici ale soft-ului Ndevor:

  • Interfață utilizator intuitivă
  • Grafice dinamice, oferă o informație instantanee asupra implementărilor dispozitivului
  • Feedback cu privire la statisticile dispozitivelor dvs. Newland
  • Informații on/offline despre dispozitivele conectate
  • Prezentare generală a grupurilor de dispozitive și a distribuției modelelor
  • Activități pe zi și prezentare generală timp de 7 zile
  • Expediere mesaje pe dispozitive
  • Organizează aplicațiile
  • Încărcă, șterge și verifică detaliile aplicației
  • Configurarează setările dispozitivului

Compatibilitate soft-ului Ndevor cu dispozitivele Newland

Așadar, Ndevor este un software complementar de gestionare a dispozitivelor. Soft-ul de la Newland vă ajută să mențineți hardware-ul pe durata funcționării acestuia, de la instalare la upgrade, prin întreținere și apoi migrare fără probleme la următoarea generație de dispozitive. Lansat pe Android 8, Ndevor va continua să se dezvolte în timp pentru Android 9, 10, precum și alte versiuni viitoare.