Honeywell 4850 dr

Pentru cei care doresc să eficientizeze munca, scanerul 4850 dr este soluția perfectă. Proiectat pentru a digitaliza documentele pe hârtie pentru o eficință în stocare și procesare. Spre deosebire de scanerele tradiționale de scanare a documentelor, Honeywell 4850 dr este mai flexibil, acesta scanează coduri de bare, imagini ale documentelor de până la 8,5”x11” sau format A4, indiferent de hârtie sau culoare. De asemenea conține instrumente de îmbunătățire a imaginii, pentru a accetua textul, a îmbunătăți contrastul sau a mări imaginea. La fel deține o serie de funcții, care asigură calitatea imaginii și dimensiuni ale fișierului pentru cerințele soliciitate. cerințe. Scanerul 4850dr citește coduri de bare liniare, PDF 417 și 2D. Design-ul are integrat o platformă pe care se poziționează documentul și se scanează. Dispozițivul are o serie de opțiuni de conectare inclusiv - TWAIN, SANE și USB, care asigură conectarea lui Honeywell 4850 dr, direct la sistemul gazdă, fără a fi nevoie de adaptor suplimentar. Dispune de o tehnologie foarte solidă, care garantează ani de zile de lucru, cu o funcționalitate neîntreruptă și fără probleme.

Funcționalități

  • Sistem integrat pentru documente: dispozitiv de scanare a documentelor ce elimină necesitatea de a le ajusta dimensiunile.
  • Performanță: tehnologie de adaptare pentru imaginile documentelor cu dimensiuni de până la 8,5x11 sau format A4, cu iluminare pentru imagini clare, indiferent de documente sau de culoare.
  • Durabil și tehnologie rezistentă: dispozitiv solid, care garantează funcționalitate ani de zile.
  • Opțiuni multiple de conectare: TWAIN, SANE și drivere USB.
  • Scanare funcțională a codurilor de bare: flexibilitate de scanare liniară, PDF417 și coduri de bare 2D, eliminând necesitatea achiziționării unui scaner suplimentar.
  • Imagini integrate: ajustarea imaginilor capturate, modificarea contrastului și zoom digital.