Honeywell MK7980g Solaris

Cu un design compact, modern și capacități puternice, scanerul 7980g se potrivește cu ușurință în mediile de vânzare retail. Honeywell 7980g ofera performante de scanare excepțională pe 1D și coduri de bare 2D, poate citi chiar și pe ecranele smartphone-lor. Scanarele omni-direcționale au capacitatea de a citi în profunzime câmpului scanat. Soft-ul permite decodare practic tuturor codurilor de bare la prima trecere. Pentru comercianții cu amănuntul care anticipează necesitatea scanerelor ce pot citi coduri 2D, nu mai este nevoie să aștepte, ele deja pot fi achiziționate.

Interfețe de conectare

Instalarea scanerului 7980g într-o sisteme existente, este ușor de case de marcat. Se conectează cu multiple interfețe deoarece Solaris 7980g este compatibil cu cele mai multe sisteme POS. Scanner portabil poate fi conectat printr-un sistem multi-funcție la un USB auxiliar, oferind un singur punct de comunicare.

Alimentarea cu energie se face direct prin USB ceea ce permite de a simplifica și mai mult integrarea și de a nu folosi o sursă de alimentare suplimentară sau alte cabluri cabluri.