Scanere Wireless

Newland BS 8050-3V Piranha

 Newland BS 8050-3V Piranha

Piranha poate fi definită prin performanțele sale de citire a codurilor de bare și portabilitatea pe care o are, oferind confortul de a avea întotdeauna un scaner la îndemână. Cu dimensiuni de 88 x 46 x 24.5mm este suficient de mic pentru a se potrivi într-un buzunar și suficient de ușor pentru a-l putea transporta permanent cu Dvs. În ciuda dimensiunii sale mici, Piranha menține o performanță excelentă de scanare perfectă, la practic toate codurile de bare 1D. Funcția Bluetooth poate fi as...

Honeywell Voyager 1602g

Honeywell Voyager 1602g

Voyager 1602g este un scaner de buzunar Honeywell, de înaltă performanță, cu o tehnologie de scanare elegantă a codurilor de bare. În ciuda dimensiunii sale mici, acest scaner de buzunar, încorporează același motor de scanare de înaltă performanță precum scanerele de dimensiuni mari. Voyager 1602g este capabil de scanare practic toate codurile de bară 1D și 2D, chiar și de calitate proastă, deteriorate sau cu un contrast scăzut. Comoditatea și ergonomia au fost evidențiate în proiectare...

Honeywell Voyager 1452g

Honeywell Voyager 1452g

În prezent, codurile de bară 2D au devin un nou standard în majoritatea industriilor. Aceste coduri de bare stochează mult mai multe informații, în plus, utilizarea lor este reglementată de către instituțiile de stat și cerințele furnizorilor. Întreprinderile, de asemenea, sunt în căutarea tehnologiilor flexibile, care decodifică zone imagistice, fără a fi nevoie de a cumpăra hard suplimentar de scanare. Voyager 1452g oferă citire omnidirecțională de codurie de bare liniare, plus posibilita...

Honeywell Voyager 1202G-BT

Honeywell  Voyager 1202G-BT

Voyager 1202g-bf cu o singură linie de scanare cu laser are încorporat o baterie, ce oferă libertatea prin intermediul Bluetooth-ului. Tehnologia fără fir nu dă bătăi de cap privind întreținere sau timpul de reîncărcare lung, ce este asociat cu bateriile tradiționale. La fel ca toate celelalte scanere Voyager 1202g-bf ofera scanare liniară performantă a codurilor de bare chiar și în calitatea slabă sau coduri de bare deteriorate. Bluetooth oferă libertate deplină în utilizare pe o distanță ...

Newland HR1550-CE

Newland HR1550-CE

Scanner-ul de coduri de bare portabil HR1550 CE-1D este modelul fără fir din seria HR15. Acest model adoptă tehnologia Zigbee pentru a realiza comunicarea fără fir și standardul de suport RS-232/ USB. HR1550-CE este un scanner wireless robust, potrivit pentru a fi utilizat în supermarket-uri, mall-uri și depozite, etc.

Zebra LI4278

Zebra LI4278

Cititorul de coduri de bare Zebra LI4278 permite scanarea mai rapidă și de la distanțe mai mari majoritatea codurilor de bare 1D. Funcționează fără fir, iar datele capturate se transmit către cradle prin Bluetooth. Compatibil cu cradle-ul modelelor LS4278 si DS6878. Utilizarea în locații cu mult praf sau în condiții de umiditate ridicată nu afectează funcționalitatea.

Zebra CS4070

Zebra CS4070

Cititorul de coduri de bare portabil Zebra CS4070 este un dispozitiv wireless de dimensiuni accesibile pentru buzunar ce oferă o tehnologie avansată de scanare a codurilor de bare 1D și 2D. Transmiterea datelor colectate se realizează prin Bluetooth. Compatibil cu smartphone-uri, tabletele, computer pentru sistemele de operare: iOS, Android și Windows.

Zebra CS3070

Zebra CS3070

Cititorul de coduri de bare portabil Zebra CS3070 se utilizează pentru scanarea manuală a codurilor de bare 1D. Scanerul este suficient de mic pentru a încăpea într-un buzunar, oferind confortul de a avea întotdeauna un scaner la îndemână. Se potrivește perfect la evenimente pentru colectarea de date, în depozite pentru procesarea de comenzi și pentru efectuarea de inventare. Informațiile colectate se transmit fie prin Bluetooth, pe o raza de 10 M, fie prin cablu USB.

Newland HR2070-RF Panga

Newland HR2070-RF Panga

Newland HR2070-RF Panga este un cititor de coduri de bare, fără fir, ideal pentru scanarea codurilor de bare 1D și 2D. Cu ajutorul unui receptor – dongle USB-HID, scanerul asigură deplasarea de până la 50 de metri, oferind libertate de mișcare fără a mai folosi cabluri. Recomandat pentru diferite medii de activitate, precum: inventariere, puncte de vânzare, ticketing.

Newland BS8060-2T Piranha

Newland BS8060-2T Piranha

Newland BS8060-2T Piranha este un cititor de coduri de bare portabil și suficient de mic pentru a încăpea într-un buzunar, oferind confortul de a avea întotdeauna un scaner la îndemână. Chiar dacă este suficient de mic, scanerul menține o performanță excelentă, scanând aproape toate codurile de bare 1D și 2D. Este compatibil cu iOS și Android, ideal pentru smartphone-uri și tablete. Distanța de transmitere este de 50 m.

HR52 Bonito BT (Retail Edition)

HR52 Bonito BT (Retail Edition)

Scanerul Newland HR52 Bonito BT (Retail Edition) de la Newland are un design ergonomic, rezistent și ușor de utilizat. Oferă performanță ridicată și citește, cu ușurință, toate codurile de bare 1D sau 2D, inclusiv DotCode pentru produsele din tutun. Dispozitivul este dotat cu suport pentru susținere, acesta poate fi montat vertical sau orizontal optimizând lucrul la sistemul POS. Soluția ideală pentru domeniul Retail.

HR52 Bonito BT (Logistics Edition)

HR52 Bonito BT (Logistics Edition)

Scanerul Newland HR52 Bonito BT (Logistics Edition) oferă performanță remarcabilă de scanare pentru diverse coduri de bare. Citește, cu ușurință, toate codurile de bare 1D sau 2D. Are un design compact, rezistent și ușor de utilizat. Dispozitivul este dotat cu suport pentru susținere, acesta poate fi montat vertical sau orizontal optimizând lucrul. Potrivit pentru medii dure de lucru. Soluția ideală pentru domeniul Logistică.