Honeywell Voyager 1452g

În prezent, codurile de bară 2D au devin un nou standard în majoritatea industriilor. Aceste coduri de bare stochează mult mai multe informații, în plus, utilizarea lor este reglementată de către instituțiile de stat și cerințele furnizorilor. Întreprinderile, de asemenea, sunt în căutarea tehnologiilor flexibile, care decodifică zone imagistice, fără a fi nevoie de a cumpăra hard suplimentar de scanare. Voyager 1452g oferă citire omnidirecțională de codurie de bare liniare, plus posibilitatea de a actualiza sistemul dispozitivului pentru a activa scanarea codurilor de bare 2D, fie la momentul achiziției sau în caz de necesitate. Acest dispozitiv are încorporat Bluetooth, ceea ce îi permite deplasare până la 10 metri de la bază, astfel operatorul are un spațiu mai mare de lucru, eliminând în același timp o serie de cabluri care împiedică activitatea. Pentru un plus de comoditate, scanerul are un sistem prin care se localizează dispozitivul cu ajutorul semnalelor vizuale și sonore. Voyager 1452g oferă o valoare excepțională pentru întreprinderile care au nevoie de versatilitatea acestei tehnologii.

Avantaje

  • Tehnologie fără fir. Facilitează scanarea codurilor de bară 1D, PDF, 2D, la o distanță de la bază, de până la 10 metri.
  • Mai mult decât 1D. Spre deosebire de scanere laser tradiționale, versiunea 1D a Voyager 1452g poate citi coduri de bare omnidirecționale.
  • Perspectivă. Pentru cei care au nevoie inițial doar de scanare 1D, dar preconizează și scanarea 2D, Voyager 1452g poate fi adaptat pentru 2D în orice moment. 
  • Scanare de pe display-ul telefonului mobil. Scanează cupoane, bilete mobile de pe ecranele dispozitivelor mobile.
  • Durată mare a bateriei. Bateria oferă 14 ore de utilizare, în funcție de volumul de scanare.