Newland BS 8050-3V Piranha

Piranha poate fi definită prin performanțele sale de citire a codurilor de bare și portabilitatea pe care o are, oferind confortul de a avea întotdeauna un scaner la îndemână. Cu dimensiuni de 88 x 46 x 24.5mm este suficient de mic pentru a se potrivi într-un buzunar și suficient de ușor pentru a-l putea transporta permanent cu Dvs. În ciuda dimensiunii sale mici, Piranha menține o performanță excelentă de scanare perfectă, la practic toate codurile de bare 1D. Funcția Bluetooth poate fi asociată cu un telefon inteligent. Această adaptabilitate și portabilitate este soluția perfectă pentru a fi utilizată pe piețele cu amănuntul, depozite sau la comertul online cu ofline (O2O) pentru scanarea biletelor electronice.

 

Beneficii

  • Mobilitate. Cu dimensiuni de numai 88 x 46 x 24.5mm (L x L x H), dispozitivul Piranha este ușor de transportat.
  • Performanță superioară de decodare. Oferă o capacitate de decodare excelentă a codurilor de bare 1D cu tehnologia de bază Newlands UIMG.
  • Conectare cu ușurință la smartphone sau tablete. Cu un click de buton, Piranha se conectează la telefon, tabletă sau orice alt dispozitiv prin Bluetooth.
  • Stocare ușoară a datelor. Chiar și atunci când vă aflați în afara zonei Bluetooth, nu trebuie șă vă faceți griji cu privire la pierderea datelor. Piranha are memorie internă de stocare, astfel încât, dacă este necesar, datele vor fi stocate în memoria internă a dispozitivului până când sunt îndepărtate prin comanda de curățare a memoriei.