Self Service

Echipamentele self-checkout devin din ce în ce mai populare și mai căutate de către clienți, în magazinele de vânzare cu amănuntul. De obicei toți preferă să-și facă cumpărăturile într-un magazin unde sunt deserviți rapid, fără cozi, să minimalizeze interacțiunea cu alte persoane, din aceste considerente, tot mai mult sunt dezvoltate sistemele self checkout.

Cu ajutorul caselor de marcat self service, clienții se deservesc singuri într-un mod rapid, simplu și comod. În acest mod, un număr mai mare de clienți au posibilitatea să facă cumpărături în magazinul care este dotat cu echipamente self-checkout, se reduc cozile, se fac economii din contul resurselor umane, nu sunt necesare costurile pentru forțele de muncă.

Casele de marcat de tip self service reprezintă o modalitate bună de a crește popularitatea magazinului, o astfel de experiență de cumpărături crește loialitatea clienților, aceștia avânt mai multe comodități, datorită faptului că casele se marcat self service sunt mai mici decât cele obișnuite, se mărește considerabil spațiul din supermarket. Clienții se deservesc în tempoul dorit, scanează, împachetează și achită singuri, finalizarea cumpărăturilor prin achitarea cu ajutorul cardului bancar.

Noua tendință din magazine este pe placul tuturor, ceea ce însemnă că sistemul self service reprezintă soluția ideală de a atrage clienții. Tehnologia avansează cu o viteză nemaipomenită, ceea ce înseamnă că în scurt timp, casele de marcat self service o să reprezinte un lucru obișnuit.

Sistemul self service, reprezintă în totalitate viitorul, unul care ne ușurează viața, ajută la optimizarea timpului care este extrem de prețios, reduce numărul de angajați și costurile pentru forța de muncă, îmbunătățește modul de deservire a clienților.

 

Echipamentele self-service devin din ce în ce mai populare și mai căutate de către clienți, în magazinele de vânzare cu amănuntul. Datorită caselor self-service Express, Expert și Expert Plus, clienții vor avea posibilitatea să-și facă cumpărăturile rapid, comod, fără cozi și fără de a interacționa cu alte persoane. De asemenea clienții vor avea mai mult spațiu datorită dimensiunilor mai mici decât a caselor de marcat obișnuite.

 

Specificații:

  • All in One cu ecran tactil;
  • Scaner staționar;
  • Scaner manual pentru a scana ușor mărfuri voluminoase;
  • Suport pentru pachete;
  • Suport pentru terminalul fiscal și bancar;
  • Raft pentru coșul de cumpărături;
  • Suprafața de lucru din oțel inoxidabil ce permite întreținerea și curățarea ușoară a suprafeței;
  • Notificări sonore;
  • Coloană luminoasă (lampă, indicator de ocupare etc.);
  • Software adaptat (poate fi instalat oricare software, la dorința clientului).

Descarcă broșura