Sertare pentru bani

FT-460

FT-460

FT-460 este un sertar pentru bani, utilizat în mediul comercial în scopul securizării cash-ului la casă. Carcasa din oțel inoxidabil este dotată cu 3 puncte de blocare a capacului. FT-460 dispune de 5 compartimente pentru bancnote și 8 compartimente pentru monede. Designul practic sporește eficiența casierului și previne pierderile de numerar.

LK-410

 LK-410

Sertarul pentru bani MG LK-410 are o capacitate de 10 compartimente pentru bancnote și monede, câte 5 pentru fiecare. Importanța unui sertar de bani vine din necesitatea fiecărui proprietar de a avea un nivel de deservire înalt și o siguranță a resurselor în cadrul afacerii lor.

MG MK-410

MG MK-410

MG MK-410 este un sertar de bani, ce oferă siguranță absolută a banilor, cecurilor, etc. Dispozitivul se poate conecta la mașina de casă și control. Deschiderea poate fi efectuată automat sau la cheie de la mașina de casă și control. Numărul de compartimente pentru bancnote este de 5 și 8 compartimente pentru monede.

MG POS-330

MG POS-330

MG POS 330 este un sertar e bani care are funcția de a păstra banii sau cecurile în magazine, farmacii sau alte unități comerciale. Sertarul are 8 compartimente pentru monede și 4 pentru bancnote. Acesta are capacitatea de a se conecta la orice aparat de casă cu un sistem de deschidere automat sau la cheie.