Sisteme EAS

Nedap Gate i37

Nedap Gate i37

Nedap Gate i37 este o poartă robustă, transparentă, concepută special pentru medii dure. Cu o performanță excelentă de detectare a etichetelor, indiferent de poziția sau unghiul etichetei. Rezistă sub forța unui cărucior complet încărcat. Semnalarea alarmelor are loc audio și vizual. Aflați în timp real și administrați panourile de bord în interiorul magazinului și a întregii companii. Dotat cu posibilitatea de integrare a panourilor publicitare pe ambele părți ale porții.

Nedap Gate i30

Nedap Gate i30

Nedap i30 EAS întărește securitatea în magazin. Aspectul său poate fi complet și adaptat conform designului brandului sau magazinului, ceea ce permite o integrare perfectă în orice tip de magazin. Detectarea etichetelor este efectuată indiferent de poziția sau unghiul lor. Dispune de diverse opțiuni de design: culori, spațiu publicitar.

Nedap Gate i45

Nedap Gate i45

Poarta antifurt i45 EAS activează după tehnologia RF și poate fi adaptată după designului brandului sau a magazinului dvs., ceea ce permite o integrare perfectă în orice concept de magazin. Toate porțile Nedap sunt dotate cu elemente inteligente de ultimă generație care colectează informații valoroase și oferă posibilități de integrare cu alte dispozitive de securitate.

Nedap ID TOP

Nedap ID TOP

ID TOP este o antena RFID ce se montează pe tavan, fără a ocupa spațiul de vânzare în magazine. Antena RFID oferă avantaje semnificative, cum ar fi: posibilitatea de a determina dacă un produs iese sau intră în magazin sau dacă este doar un element staționar, reducând astfel drastic alarmele false. Cu iD Top aveți o soluție scalabilă și durabilă pentru a reduce permanent pierderile din magazinele Dvs.