Stand Ergo POS

Ergo POS este o soluție inovatoare pentru montarea echipamentului comercial la locul de muncă a casierului. Construcția modulară permite instalarea și montarea cu ușurință a diferitor dispozitive.

De ce ai nevoie de suportul Ergo Pos:

  • Utilizarea rațională și optimizată a locului de muncă a casierului.
  • Creșterea productivității angajaților, datorită simplificării procesului de lucru și a accesului la tot echipamentul integrat într-un singur stand.
  • Reducerea oboselii angajaților.
  • Comoditate și confort în utilizare de către client și personal.
  • Protecția cablurilor datorită canalului central și a brațelor laterale.
  • Posibilitatea de a modifica ulterior brațele, configurația rămânând neschimbată.
  • Posibilitatea de a regla rapid și ușor poziția echipamentului comercial pentru operare productivă.

сканер штрих кода лазерный

 

подключение сканера штрих кода

 

купить сканер штрих кода

Modul POS Terminal

Terminalul POS reprezintă baza la locul de muncă a casierului. Consola dispune de găuri de tip standard, ceea ce o face compatibilă cu diferite monitoare. Balamaua îi permite o flexibilitatea la un unghi de -10 +50 ° pe verticală și 360° pe orizontală. Dacă terminalul are o configurație nestandardă, este posibilitatea de a modifica consola.
 

 

Modul POS-imprimantă

Acest modul asigură fixarea barei pentru imprimanta fiscală sau imprimanta POS. Suportul de montare permite rotirea brațului până la 360°, iar imprimanta se rotește în jurul axei sale. Operatorul poate stabili poziția cea mai confortabilă pentru a reduce oboseala în timpul lucrului.

 

 

Modul tastatură

Fixarea tastaturii vă permite să reglați unghiul și poziția în funcție de nevoile operatorului. Este ușor de lucrat datorită flexibilității și mobilității pe care o oferă casierului.

 

 

Modul display client

Montarea vă permite să reglați unghiul și poziția de afișare față de client. Acest lucru asigură cea mai bună vizibilitate a datelor despre cumpărături, materiale promoționale, etc. Modulul permite o rotație de 360° și o înclinație verticală de la -10...90°.

Modul scaner coduri de bare

Montarea acestui modul permite integrarea exactă a scanerului pentru coduri de bare în acest sistem. Modul expus este special conceput pentru scanerul Honeywell Solaris 7980g, dar este posibilitate de a monta  și alte modele de scanere staționare.
 

 

Modul terminal de plată

Montarea modulului pentru terminalul mobil de plată asigură integrarea perfectă a dispozitivului.Există numeroase configurații care permit instalarea la o gamă largă de modele de terminale. Flexibilitatea modului permite poziționarea terminalului în punctul dorit și la un unghi de înclinație comod pentru cumpărător.