Tableta industrială: De ce să alegi o tabletă robustă

Tableta industrială este un dispozitiv compact, robust și de înaltă performanță creată special pentru utilizarea în condiții de lucru extrem de dure. În general, posedă calitățile unui laptop, doar că este de dimensiuni mult mai reduse și este extrem de rapidă pentru ca să puteți accesa toate aplicațiile și să obțineți vizibilitate în sarcinile de lucru. Funcționează pe baza Windows sau Android.

Tabletele industriale sunt proiectate pentru a fi rezistente, ceea ce le oferă o durată de viață mai lungă decât tabletele obișnuite pentru consumatori și include un set standard de aplicații necesare:  

  • Conexiune la internet de mare viteză: 4G, WiFi;
  • Sistem avansat de transmisie de date Bluetooth;
  • Sisteme de detectare a dispozitivelor GPS.
  • Module RFID încorporate (la unele tablete), precum și scanere pentru coduri de bare și amprente.

Principalele avantaje ale utilizării acesteia sunt siguranța, ergonomia, prezența utilităților suplimentare și alte opțiuni care extind funcționalitatea tabletei.

Domenii de aplicare: Industrie, Depozite și Logistică, Lucru desfășurat în teren (Ex. Livrări).

Cum și de ce să optezi pentru o tableta industrială robustă?

Atunci când alegeți o tabletă industrială este important să alegeți tipul de sistem de operare. Tabletele bazate pe Windows au același set de aplicații ca un laptop obișnuit și puteți alege un  dispozitiv în care sunt deja instalate versiunile oficiale ale programelor necesare. Dispozitivele pe Android sunt rapide și, de asemenea, au propriul set de funcții suplimentare. Puteți instala și singur un set de programe contactând magazinul oficial.

Compactitatea și greutatea dispozitivului afectează nivelul de utilizare a acestuia în diferite condiții. Dacă tableta va fi utilizată în condiții cu umiditate crescută, lumina directă a soarelui sau praf, este necesar să achiziționați un model cu o clasa de protecție IP67.

La cumpărare, ar trebui să acordați atenție și procesorului, memoria disponibilă, dar și opțiunilor de comunicare disponibile. Toți acești indicatori afectează viteza sistemului și capacitatea de a utiliza confortabil dispozitivul.

De ce să alegi o tabletă robustă? Iată câteva recomandări

  • Rezistență suplimentară și durată de viață mai mare a bateriei, în activitățile realizate în teren
  • Extinderea domeniilor de utilizare pentru o mobilitate înaltă
  • Creșterea productivității și perspectivelor de dezvoltare
  • Vizibilitatea fluxului de lucru
  • Colectarea datelor foarte ușoară

 

Tableta robustă Honeywell RT10 – proiectată pentru adaptarea rapidă a utilizatorului, TCO minimizată și gestionarea optimă a dispozitivului

O opțiune excelentă este tableta robustă seria Honeywell RT10, concepută pentru a fi flexibilă, durabilă și extrem de versatilă. Această tabletă puternică are tot de ce aveți nevoie pentru gestionarea operațiunile zilnice. Disponibilă în 2 versiuni: RT10A (Android) și RT10W (Windows® 10 IoT).

Cu un ecran luminos, cu o rezoluție înaltă de 10,1 inch, tableta robustă Honeywell RT10 este ușor de utilizat toată ziua, ceea ce o face perfectă pentru adaptarea rapidă a utilizatorului. Pentru captarea de date, tableta este dotată cu imager, lentilă dublă, FlexRange este capabil să scaneze la o distanță mai mică de 0,1 m până la 10,7 m.

În plus față de flexibilitatea și ușurința de utilizare, seria Honeywell RT10 asigură și un TCO minimizat, fiind durabile și optimizate pentru productivitate, datorită specificațiilor sale și a standardului IP65.

Pentru detalii suplimentare despre seria de tablete industriale Honeywell RT10 accesați site-ul nostru www.melitax.md sau contactați managerii noștri 022 90 90 50! Vă așteptăm, de asemenea, în showroom-ul nostru din str. Vasile Alecsandri, 143, pentru a testa produsele.