Dolphin e70 black

Dolphin 70E Black este cel mai recent dispozitiv hybrid al companiei Honeywell. Construit din materiale premium, Dolphin 70e are un design elegant și ergonomic. Împreuna cu detaliile estetice, Dolphin 70E a fost contruit pentru a oferi funcționalitate ani la rând. Dispozitivul are ecran touch screen, extrem de rezistent la deteriorare, fiind evaluat cu IP67, prin urmare, oferă protecție superioară împotriva apei și a prafului. În plus, Dolphin 70E poate funcționa la temperaturi extreme, de până la -20 °C.

Beneficii

  • Dispozitiv de buzunar cu design estetic: Conceput pentru a mări gradul de utilizare cu un aspect progresiv și profesionist.
  • Rezistent: Asigură rezistența la deteriorare, carcasa este proiectată pentru a rezista la multiple căderi pe podea, fiind evaluat cu IP67 care oferă protecție superioară împotriva umidității și a prafului.
  • Display Touch Screen: touch capacitiv și lizibilitate în diferite condiții de iluminare, ceea ce îl face perfect pentru a fi utilizat atât în interior, dar și în exterior.
  • Rapid și fiabil: Datorită acoperirii wireless acesta contribuie la accesul în timp real la datele critice.

  • MasterMind: Aplicația care ajută la gestionarea dispozitivului la distanță, distr-un punct cheie.